Srijeda, 11 Siječanj 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Danas počinje SP u rukometu

Danas počinje 28. izdanje Svjetskog prvenstva za rukometaše utakmicom između olimpijskih prvaka Francuza i jednog od domaćina natjecanja, Poljske. Drugi dio prvenstva, uključujući polufinala, sve utakmice za plasman i finale 29. siječnja, igrat će se u Švedskoj.

  • Objavljeno u Rukomet

Izviđač krenuo s pripremama za proljetni dio natjecanja

Rukometaši Izviđač Central osiguranja počeli su sa priprema za proljetni dio sezone. Prvo okupljanje bilo je zakazano za ponedjeljak u fitnes dvorani gdje je Adis Jakić, trener za tjelesnu spremu, u sklopu treninga, obavio provjeru kako su se „Skauti“ držali dobivenih planova i programa za održavanje tjelesne spreme tijekom zimske stanke.

  • Objavljeno u Rukomet

Nazire se odluka Tužiteljstva HNŽ-a u vezi pogibije obitelji Krstić

Tri i pol mjeseca, koliko je prošlo od tragične smrti supružnika Borisa (35) i Marijane (34) Krstić i njihovog devetogodišnjeg sina, Roberta, koji su poginuli u prometnoj nesreći u mjestu Buna – Zaton kod Mostara, u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije privode kraju opsežnu istragu u vezi ovog slučaja koji je potresao cijeli regiju.

Postani „Najčitatelj 2023. Knjižnice Ljubuški“

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira tradicionalni projekt „Najčitatelj 2023. Knjižnice Ljubuški“ u kategoriji učenika osnovnih škola te kategoriji odraslih čitatelja s područja Grada Ljubuškog.

Slikovnica Ružice Zeljko i Kristine Ćavar dobila ukrajinski prijevod

Ukrajinska djeca koja borave u Međugorju, za protekle blagdane mogla su čitati priču o Zvjezdicama u novoj slikovnici iz pera Ružice Zeljko, ukrašenu ilustracijama Kristine Ćavar, a koju je prevela Snježana Romanović, i tako bar na trenutak zaboraviti sve ono što su morala pretrpjeti istjerana iz svojih domova.

Pretplati se na ovaj RSS feed