Hrvatska i regija

Prsten proslavio 18 godina od osnutka

Večer članova i prijatelja Udruge Hrvata BiH “Prsten” i Zaklade “Prsten” održana je 1. prosinca 2023., čime je ta najveća udruga bh. Hrvata i jedna od najvećih u Hrvatskoj uopće obilježila 18 godina uspješnog djelovanja i zapaženih rezultata na okupljanju, međusobnom povezivanju i potpomaganju Hrvata BiH.

Impresivan projekt od 5 milijuna eura u Vrgorskoj krajini

Do kraja lipnja 2026. godine, Vrgorska krajina, preciznije, selo Dragljane smješteno uz staru Napoleonovu cestu, trebala bi biti “bogatija” za novu instituciju – Centar za starije osobe, unutar kojeg bi se skrbilo o 101 korisniku u samoj ustanovi te o 265 korisnika izvaninstitucijskih usluga.

Sud u jedan dan donio pet presuda vezanih uz slučaj smrti Marka M. koji je prije 26-godina ostao nepokretan nakon što je stradao u vozilu HV-a

Sutkinja Općinskog suda u Zadru Tatjana Domijan – Mrva u srijedu je donijela čak pet pojedinačnih presuda u tužbama protiv Ministarstva obrane vezanih uz slučaj smrti Marka M. koji je prije 26-godina ostao nepokretan nakon što je stradao u prometnoj nesreći kraj Posedarja u vozilu Hrvatske vojske ‘Ford Granada‘.

Coca-Cola potvrdila da povlači dio svojih proizvoda

Coca-Cola je potvrdila u srijedu da prema rješenju Državnog inspektorata privremeno povlači jednu seriju Coca-Cola Original Taste od pola litre u plastičnoj ambalaži te dvije ograničene serije Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate od 330 mililitara u staklenoj ambalaži.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube