Ostalo

Zašto nam se često spava za volanom automobila?

Postoje dokazi da stabilne vibracije vozila na niskim frekvencijama koje se javljaju tijekom vožnje smanjuju budnost organizma, izazivajući pospano stanje čak i među ljudima koji su se dovoljno odmarali.

  • Objavljeno u Ostalo

Ljetne vrućine i posljedice

Visoke temperature, povećana vlažnost zraka, jaka sunčeva svjetlost, neugodni ubodi i ujedi insekata i životinja su opasni za organizam, a pogotovo za onaj oslabljen brojnim bolestima.

  • Objavljeno u Ostalo

U slučaju reakcija na dezinfekcijska sredstva morate brzo reagirati

Rad ugostiteljskih objekata na području Bosne i Hercegovine ponovo je odobren uz zaštitne mjere od koronavirusa, a jedna od njih je i dezinfekcija ruku prilikom ulaska u objekat, ali i površina. Međutim, nepravilna upotreba dezinfekcionih sredstava može napraviti više štete nego koristi.

Blagdan je Sveta tri kralja

Kršćani koji se ravnaju po gregorijanskome kalendaru danas slave svetkovinu Bogojavljenja, u narodu poznatu kao blagan Sveta tri kralja.

  • Objavljeno u Ostalo

U Ljubuškom krenuo Jazz seminar [audio i foto]

Nakon uspješno organiziranog Jazz festivala u Ljubuškom, danas je u Glazbenoj školi u Ljubuškom krenuo Jazz seminar koji predstavlja najnoviji iskorak u edukaciji mladih ljubuških glazbenika.

  • Objavljeno u Ostalo

Pogledajte gdje danas u Ljubuškom neće biti struje

JP “Elektroprivreda HZ HB” – Distribucija električne energije – DP Jug – Pogon Grude – Poslovnica “Elektro-Ljubuški” obavještava cijenjene potrošače da će zbog planiranih radova doći do prekida u isporuci električne energije dana 19.08. 2019. u vremenu  od 08:00 do 10:00 sati u mjestima:

  • Objavljeno u Ostalo
Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube