Nazire se odluka Tužiteljstva HNŽ-a u vezi pogibije obitelji Krstić

Tri i pol mjeseca, koliko je prošlo od tragične smrti supružnika Borisa (35) i Marijane (34) Krstić i njihovog devetogodišnjeg sina, Roberta, koji su poginuli u prometnoj nesreći u mjestu Buna – Zaton kod Mostara, u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije privode kraju opsežnu istragu u vezi ovog slučaja koji je potresao cijeli regiju.

Tužiteljstvo HNŽ-a je provelo sve planirane istražne mjere i radnje u cilju utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja u navedenom slučaju. Prikupljeni su svi subjektivni i objektivni dokazi i to: izjave sudionika, nalazi vještačenja (obdukcija, strojarsko vještačenje motornih vozila, prometno-tehničko vještačenje, medicinsko vještačenje, analiza alkohola u krvi), te je zaprimljen policijski izvještaj s privicima uz isto.

U tijeku je analiza svih prikupljenih dokaza i ostale dokumentacije, dostavljene uz policijski izvještaj, nakon čega će Tužiteljstvo donijeti tužiteljsku odluku u ovom predmetu, odgovorili na upit portala Avaza iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Krstići su stradali nadomak kućnog praga, dok su se automobilom Renault Scenic vraćali s jednodnevnog izleta. S njima u automobilu je bila i njihova kćerka i sestra, trogodišnja Gabrijela koja je s teškim i po život opasnim ozljedama, preživjela.

U toj nesreći, u kojoj su sudjelovala četiri automobila, poginuo je i Mate Primorac (46) koji je vozio BMW X5.

Mile Doko (31) koji je bio za upravljačem Mercedesa, kao i L.Š. (22) koji je vozio BMW, su prošli neozlijeđeni, dok je troje putnika iz njegovog vozila zadobilo teške ozljede, piše Avaz.

 
index Instagram400x230 youtube