Crna kronika

Dva Ljubušaka i Gruđanin uhićeni u Mostaru

U noći između 22. i 23. studenog 2023. godine, oko 03:50 sati, policijski službenici Policijske uprave Mostar su prilikom obilaska grada u blizini Hidrogradnje u sjevernom logoru primijetili parkirano vozilo marke “Mercedes”, u kojem su se nalazile tri osobe.

Nakon četiri godine smrt Mostarke u Ljubuškom i dalje ostaje misterija?

Više od četiri godine, koliko je prošlo od misteriozne smrti mlade Mostarke Lane Bijedić (19) koja je pronađena mrtva u večernjim satima, 6. listopada 2019. godine u rijeci Studenčici u Studencima kod Ljubuškog, nije poznata odluka tužiteljstva. Tako je nepoznanica je li riječ o ubistvu, samoubojstvu ili nesretnom slučaju.

Podignuta optužnica za trojac koji je oštetio Petrol Ljubuški

Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko – neretvanske županije (HNŽ) je nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv Dragana Filipovića (1966.), iz Čapljine, Josipa Leženića (1965.) iz Neuma i Marinka Perića (1959.) iz Stoca, zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporaba položaja ili ovlasti iz čl. 383. st. 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine (KZ F BiH), koju je Općinski sud u Čapljini potvrdio u cijelosti, javlja Hercegovina.info.

Iznenada preminuo Ivica Pivac

Poduzetnik i predsjednik Grupe Pivac Ivica Pivac (71) umro je u ponedjeljak kasno poslijepodne na putu prema bolnici, nakon što mu je pozlilo na plaži, objavila je Zavičajna Udruga Zavojane.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube