Završen deveti Međunarodni malonogometni turnir policijskih službenika IPA ŽZH

Proteklog vikenda završen je deveti po redu Međunarodni malonogometni turnir policijskih službenika IPA ŽZH u Sportskom centru Lovrić u Posušju.

Nastupilo je šest ekipa policijskih službenika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Najbolja je ekipa ove godine bila ekipa domaćina Regionalnog kluba IPA ŽZH. Druga je bila ekipa IPA RK šibensko – kninske županije, a treća ekipa turnira su veterani HŠK Posušje.

Nagrada za najboljeg vratara turnira pripala je Josipu Mijatoviću iz IPA RK Županije Zapadnohercegovačke, najboljim igračem turnira proglašen je Miro Peko iz IPA RK Županije Zapadnohercegovačke, a najboljim strijelcem turnira proglašen je Robert Franjić iz IPA RK šibensko – kninske županije. Nagrade najuspješnijima dodjelio je načelnik općine Posušje Ante Begić.

Spomenimo još kako su na ovom događaju koji se organizirao u sklopu manifestacije Posuško lito, sudjelovale još i ekipe IPA RK Dubrovnik, IPA RK splitsko – dalmatinske županije koja je prošlogodišnji pobjednik ovog turnira i IPA RK Hercegbosanske županije.

 
index Instagram400x230 youtube