Film

Premijerno prikazan film 'General'

Prigodnom svečanošću i tradicionalnim vatrometom u pulskoj Areni u subotu navečer svečano je otvoren 66. Pulski filmski festival na kojem se za Zlatne arene natječe osam hrvatskih filmova i šest iz hrvatske manjinske koprodukcije, a publika će u Areni idućih dana gledati i recentne europske naslove.

  • Objavljeno u Film

Sve je spremno za dugoočekivanu premijeru filma ‘General’

Sve je spremno za ovogodišnje 66. izdanje Pulskog filmskog festivala i za večerašnje otvaranje kojem će nazočiti hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, pod čijim se pokroviteljstvom festival i održava, potvrdila je ravnateljica Festivala Gordana Restović.

  • Objavljeno u Film

Prosjaci i sinovi-cenzurirani dio [video]

Prosjaci i sinovi je hrvatska televizijska serija snimljena 1971. prema knjizi Ivana Raosa. Serija je zbog netom slomljenoga hrvatskog proljeća punih dvanaest godina bila neobjavljena te je prvi put na Televiziji Zagreb prikazana tek 1984.godine.

  • Objavljeno u Film

OLIVERovih 70: Film o čovjeku kojeg su voljeli milijuni

U subotu 20. srpnja s početkom u 21.30 sati, na programu ovogodišnjeg Pula film festivala, prikazat će se dokumentarni film OLIVERovih 70 – Mala priča o velikom glazbeniku i njegovom posljednjem koncertu. Film je nastao iz materijala snimljenih uoči i za vrijeme najvećeg i ujedno posljednjeg Oliverovog koncerta u zagrebačkoj Areni.

  • Objavljeno u Film
Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube