Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dobro došli na portal "Iks-portal.info" koji Vam omogućava korištenje usluga i sadržaja Vašeg portala u skladu s navedenim Uvjetima korištenja.

Koristeći bilo koji dio portala slažete se i prihvaćate sve odredbe i uvjete korištenja. Ako se ne slažete s ovdje navedenim uvjetima, molimo Vas da ne koristite ovaj Portal. Informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Zabranjeno je mijenjati, kopirati, ispisivati, javno prikazivanje, distribuirati ili na drugi način javno objavljivanje informacija s ovih stranica u komercijalne svrhe, bez pismenog pristanka portala "Iks-portal.info". Svi posjetitelji imaju pravo besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koristiti portal ako ne krše uvjete korištenja.

Oglašavanje i povezivanje

Portal "Iks-portal.info", pored navedenog, objavljuje i reklamne poruke oglašivača, besplatne sadržaje i linkove na druge web stranice. Portal nije odgovoran za točnost i kvalitetu sadržaja oglasa reklamnih poruka. Sve sadržaje portala korisnik koristi na vlastitu odgovornost. Portal može sadržavati linkove na druge web stranice, koje su postavljene u dobroj namjeri i kao pogodnost za korisnike, te takve linkove portal ne kontrolira, niti je odgovoran za sadržaj istih. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge kao i na sve korisnike portala "Iks-portal.info".

Autorska i imovinska prava

Portal, također poziva korisnike i omogućava korisnicima suradnju u vidu objavljivanja autorskih tekstova i drugih autorskih sadržaja. Dostavom autorskog teksta i drugog autorskog sadržaja portalu korisnik prenosi sva autorska i imovinska prava na portal "Iks-portal.info" koji zadržava pravo daljnje distribucije, bez naknade i bez vremenskog i prostornog ograničenja. Autor garantira da je sadržaj isključivo njegovo vlasništvo. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih osoba, korisnik koji je poslao materijal obavezuje se da nadoknadi portalu svaki oblik štete koja je nastala objavom materijala. Korisnik zadržava moralna autorska prava. Portal "Iks-portal.info" je vlasnik autorskih i srodnih prava na objavljenim sadržajima, kao i na bazi podataka i programskom kodu portala. Zabranjeno je korištenje sadržaja portala bez prethodno pribavljene dozvole vlasnika prava. Svako neovlašteno korištenje sadržaja portala je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od neovlaštenog korištenja kao i na naknadu štete prouzrokovane neovlaštenim korištenjem. Prenošenje sadržaja portala "Iks-portal.info" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili navođenje linka izvornog sadržaja portala.

Video sadržaji

Portal "Iks-portal.info" nije odgovoran za legalnost i kršenje autorskih prava u vezi snimaka i sadržaja koji se nalaze na stranicama poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali... Samim tim ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo Vas da se obratite stranicama na kojima se nalaze takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.

Zaštita privatnosti

Portal "Iks-portal.info" je u obavezi da poštuje anonimnost i privatnost svojih korisnika. U skladu sa zakonom, portal može da prikuplja određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala, poput e-mail adrese, ime i prezime, podatke o računaru i internet pružatelju. Portal se obavezuje da će čuvati privatnost, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Portal "Iks-portal.info" zadržava pravo da bez najave promijeni ili izmijeni pravila i uvjete korištenja portala. Portal će o promjenama i dopunama pravila portala korisnike informirati objavljivanjem na stranicama portala "Iks-portal.info" ili putem e-maila.

Više u ovoj kategoriji: « Objekti Marketing »