Politika i društvo

Ljubušak Josip Brkić, zamjenik ministra vanjskih poslova o članstvo u EU i NATO

Unutarpolitičke nesuglasice ne smiju se nametnuti kao nesaglediva prepreka u izgradnji stabilnije i prosperitetnije Bosne i Hercegovine, jer je to naša obveza, ne samo prema ukupnoj stabilnosti jugoistoka Europe, već i cijelog europskog kontinenta, izjavio je za Fenu zamjenik ministra vanjskih poslova i predsjedatelj Povjerenstva za NATO integracijski proces BiH, Josip Brkić (HDZ BiH).

U Vijeće ministara ulaze novi ljudi?

Još ni jedno ime nije ''zakucano'' kao konačno rješenje niti su vođeni službeni razgovori o funkcijama u novom Sazivu vijeća ministara potvrđeno je Večernjem listu u vrhu Hrvatskoga narodnog sabora i HDZ-a BiH.

Čović: Izborni zakon je prva točka za Federaciju

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović ponovio je u utorak kako će lokalni izbori u Mostaru biti održani sljedeće godine. Naime, Čović je zajedno s čelnicima SDA i SNSD-a te nazočnost izaslanika EU u BiH, u ponedjeljak potpisao sporazum o formiranju vlasti na državnoj razini.

Evo što su lideri potpisali

Predsjednici SDA, SNSD-a i HDZ-a BiH, Bakir Izetbegović, Milorad Dodik i Dragan Čović potpisali su danas u Sarajevu Principe za formiranje vlasti na razini Bosne i Hercegovine.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube