Knjižnica

JU "KŠC" Ljubuški: Predstoje tečajevi, promocije knjiga, izložbe, kreativne radionice...

Besplatni tečajevi engleskog jezika te crtanja i slikanja, akcija besplatnog učlanjivanja u knjižnicu za umirovljenike, akcija "Čitaj i ti" za učenike trećih razreda osnovnih škola s područja Grada Ljubuškog - aktivnosti su u tijeku kojima je JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški obogatila mjesec listopad i time osigurala sadržaje za sve kategorije društva, od najmlađiih do najstarijih.

JU "KŠC" Ljubuški: Pregršt aktivnosti u listopadu u Knjižnici Ljubuški

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški u svojoj trajnoj misiji i zadaći oplemenjivanja kulturnog, društvenog i sportskog života na području Grada Ljubuškog, kontinuirano nastoji osigurati raznovrsne i bogate sadržaje za sve kategorije društva, počevši od djece predškolskog uzrasta, pa sve do osoba treće životne dobi.

NAJAVA: Akcija "Čitaj i ti" u Knjižnici Ljubuški

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizira tradicionalnu akciju “Čitaj i ti”, koja će trajati od 1. do 31. listopada 2020. godine, a u okviru koje se učenici trećih razreda osnovnih škola s područja Grada Ljubuški mogu besplatno učlaniti u Knjižnicu Ljubuški.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube