Nogomet

UEFA promijenila sustav kvalifikacija za SP 2022.

Europska nogometna federacija (UEFA) promijenila je sustav kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru na kojem će, nadamo se, hrvatska reprezentacija braniti srebro osvojeno prošle godine na World Cupu u Rusiji.

Ljubušak Ivan Tomić o vlasništvu u nogometnim klubovima

Svjedoci smo čestih rasprava kako u Europi tako i na našim prostorima o tome koji model upravljanja klubom je najbolji. Dok jedni tvrde da se u klubu mora znati „gazda“ koji će udariti šakom o stol, drugi zaziru od takvog modela i smatraju da socios, odnosno članstvo mora imati ulogu u strategijama razvoja kluba/organizacije.

Ždrijeb Eura 2020. - Hrvatska u skupini s Engleskom i Češkom

Hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu 2020. godine igrat će u skupini D zajedno s reprezentacijama Engleske i Češke, te pobjednikom play-offa između Škotske, Izraela, Norveške i Srbije odlučeno je na ždrijebu koji je održan u Bukureštu.

Ždrijeb Euro 2020: Hrvatska čeka skupine i raspored utakmica

U subotu ćemo saznati s kime će Hrvatska reprezentaciji igrati u skupini na Euru 2020. godine. Ždrijeb počinje u 18 sati u Bukureštu, jednom od 12 gradova domaćina ovog neobičnog Eura. U kvalifikacijama smo dobili 20 sudionika EP-a, a još četiri saznat ćemo u ožujku, kada se igraju finalni turniri u Ligi nacija.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube