Novom pobjedom protiv Ilidže rukometašice Izviđača na korak do ostanka u ligi

Rukometašice Izviđača su u prvom kolu doigravanja lige za ostanak u Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom svladale ekipu Ilidže rezultatom 33:27 (13:13).

Ekipa Izviđača završila je jesenski dio sezone s dva boda i samo jednom pobjedom, a onda je na klupu „Skautkinja“ sjeo trener Ivan Gigo Lovrić i u drugom dijelu sezone upisao četiri pobjede i osam bodova, a u prvom kolu doigravanja još jednu pobjedu koja bi vrlo lako mogla značiti i ostanak u ligi.

Prvi dio utakmice između Izviđača i Ilidže protekao je u izjednačenoj borbi, igralo se gol za gol, a na odmor se otišlo s neriješenih 13:13.

„Skautkinje“ su u nastavak susreta krenule dosta agresivnije i već nakon 12 minuta igre u drugom poluvremenu pobjegle na visokih šest golova razlike, u 42. minuti bilo je 21:15.

Do kraja susreta rezultat se nije bitnije mijenjao, tako da je utakmica završila sa šest golova prednosti za domaće igračice, 33:27.

Najučinkovitija u redovima Izviđača bila je Lana Jarak s 10 postignutih golova, Matea Nosić i Lukrecija Krstičević postigle su po osam, a Anđela Boras pet.

U idućem kolu, koje je na rasporedu 4. svibnja rukometašice Izviđača gostuju u Mostaru kod posljednjeporedanog Zrinjskog.

 
index Instagram400x230 youtube