Crna kronika

Deset migranata vraćeno s područja ŽZH

Provodeći Županijsku akciju pod nazivom "Migrant" u cilju suzbijanja trgovine ljudima i ilegalnih migracija na području ŽZH, uočili su deset stranih državljanina, migranata (7 Maroko, 3 Iran).

Nakon konzultacija sa djelatnicima Terenskog ureda za strance Ljubuški, migranti su upućeni u Imigracijski centar za azilante, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

U sudaru kod Gruda sudjelovao i jedan Ljubušak!?

Muškarac F.B. (60 godina), jedan od ozlijeđenih iz prometne nesreće koja se u srijedu oko 15:00 sati dogodila u mjestu Pocrte kod Gruda, zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život te je hospitaliziran u Jedinici intenzivnog liječenja, potvrđeno je za Bljesak.info iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Oglasio se MUP ZHŽ-a o zapljeni droge na području Ljutog Doca

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, dana 15.01.2020. godine u 22.00 sata, u mjestu Ljuti Dolac, općina Široki Brijeg, policijski službenici PU Široki Brijeg su prilikom redovne kontrole prometa zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke BMW, BiH registarskih oznaka, kojim je upravljao A.P. (1996.) iz mjesta Biograci, općina Široki Brijeg, dok se na mjestu suvozača nalazio I.K.(2000.) iz Mostara.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube