Crna kronika

Koliko droge je oduzeto u Hercegovini?

Koliko je droge zaplijenjeno na području Hercegovine tijekom ove i prošle godine, upitali smo Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ) i Županije Zapadnohercegovačke (MUP ŽZH).

Migranti iz Irana vraćeni s područja ŽZH

Temeljem plana rada policijski službenici su provodeći Županijsku akciju pod nazivom "Migrant" u cilju suzbijanja trgovine ljudima i ilegalnih migracija na području ŽZH, uočili tri strana državljanina "migranta" (državljani Irana).

Akcija Flajš: Poznat identitet uhićenih u Mostaru

Pripadnici državne policijske agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhitili su u utorak na području Mostara Ivana Kolobarića i Mateu Prskalo čije izručenje traži Hrvatska nakon što su izbjegli uhićenje u nedavnoj akciji Flajš u kojoj je osumnjičeno 38 osoba za gospodarske malverzacije.

U Metkoviću uhićena skupina krijumčara: Preveli preko granice 15 migranata za 70.000 eura

Prilikom nadzora državne granice u ranim jutarnjim satima 14. lipnja ove godine, na području Metkovića, na predjelu Glibuše, uočena je i uhićena grupa osoba, hrvatskih i bosanskohercegovačkih državljana, koje su nezakonito prešle državnu granicu između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine te tom prilikom u svojim vozilima pokušali prokrijumčariti 15 stranih državljana, potvrdili su danas iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube