Crna kronika

Evo tko je uzimao i do 25.000 KM za lažne diplome

Županijski sud u Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor za deset uhićenih u akciji Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) kodnog naziva” Pero”, koja je provedena sredinom tjedna, potvrđeno je za “Avaz”.

Akcija VAR bi mogla poništiti čitavu sezonu?!

Antikorputivna akcija Var, koju je Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) provela širom Federacije BiH, uzdramala je čitav nogometni svijet u našoj državi, piše Dnevni avaz navodeći kako postoji mogućnost da se poništi čitava natjecateljska sezona pa čak i u Premijer ligi BiH.

Zbog lažnih diploma SIPA blokirala više od milijun KM

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu su u utorak, 13. studenog u okviru operativne akcije kodnog naziva „Pero“, u skladu s odredbama Zakona o sprečavanju pranja novca i financiranja terorističkih aktivnosti, izdali pet naloga za privremenu obustavu raspolaganja novčanim sredstvima u ukupnom iznosu od 1.078.234,44 KM na devet računa koji su otvoreni u pet banaka na ime tri fizička i tri pravna lica, priopćeno je iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Kod Crvenog Grma Ljubušak zatečen u krijumčarenju osam Iranca

U noći s petka na subotu (6.-7. studenog 2019.) u vremenu od 20 do 4 sata ujutro policijski službenici Sektora uniformirane policije MUP-a ŽZH i PU Ljubuški su na području Grada Ljubuškog proveli pojačanu kontrolu ilegalnog boravka i kretanja migranata na način da su postavili devet kontrolnih točaka na području Grada Ljubuškog.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube