In medias res

Mini Schengen za maxi probleme: Hrvati u BiH bit će opet gubitnici

Ništa se od ovog Schengena ne bi ticalo Hrvatske, samo da je se ne dotiče i fizički i u onome na što se sa Markova trga i Pantovčaka pozivaju kada treba skupljati glasove po Čitluku i Busovači. Hrvati u BiH bit će, istina ne i jedini, gubitnici u toj Kraljevini Srba i Albanaca, odnosno goroj Jugoslaviji od one Karađorđevića

Ljubušak Luka Mišetić: Puhovski neuspješno pokušava rehabilitira svoj kredibilitet nakon debakla u Haagu

Žarko Puhovski prije dva dana je za medije komentirao izjavu kojom je Željko Reiner poručio predsjedniku HSS-a Kreši Beljaku da nije dostojan Tuđmanu obrisati cipele. Puhovski je među ostalim rekao kako je “međunarodno kazneno sudište za Franju Tuđmana presudilo da je bio sudionik, pa i poticatelj udruženog zločinačkog pothvata za uništenje jedne države”.

Mojoj Majci, a nisu Prljavci...

Ljubav između majke i djeteta neraskidiva je veza koja se teško može opisati. Djeca uglavnom tek kada odrastu majci priznaju neke stvari, a jedna kćer majci je posvetila tekst koji prenosi Zelena učionica.

Ljubušak Rudi Tomić: Poražena Srbija priprema (ponovnu) okupaciju Hrvatske!

Hrvatski narod nije ni svjesan svoje nesretne sudbine, jer je pod utjecajem društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter) i senzacionalnih naslovnica u (anti)hrvatskom dnevnom tisku, te izglačanih informacija na TV-kanalima i radio postajama, koji sustavno u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim hrvtskim gradovima promiču manufakturu balkanske (ne)kulture, odnosno politiku Zapadnog Balkana (”regiona”) ili, bolje rečeno – ”Veliku Srbiju.”

Pretplati se na ovaj RSS feed