Grad i Ljudi

ŠR Izviđač CO na memorijalu Stanko Sivrić u Međugorju [raspored]

Škola rukometa Izviđač CO nastupit će na turniru u organizaciji HRK Međugorje, koji se održava od 20. do 24. kolovoza 2019. godine. Višestruki prvaci BiH, te najbrojniji osvjači ovog turnira nastupiti će na turniru s četiri ekipe, dječaci (2004,2006 i 2008), te djevočice (2008) godište.

  • Objavljeno u Šport

Druga liga FBiH: FK Bjelopoljac - NK Ljubuški 5:4 (2:1) [foto&video]

Danas su u okviru prvog kola, Druge lige FBiH (skupina jug) snage odmjerili domaći FK Bjelopoljac i NK Ljubuški. Utakmica je odigrana na igralištu Ograda u Bijelom polju, a prve bodove u novoj sezoni osvojo je FK Bjelopoljac pobjedom 5:4, dok je na poluvremenu bilo 2:1 za domćina.

  • Objavljeno u Šport

Kadetkinje RK Izviđač CO na rukometnom turniru u Sjevernoj Makedoniji

Rano jutrost, ekspedicija kadetkinja, rukometnog kluba Izviđač CO otputovala je na jak Međunarodni turnir (Feniks Cup) u Sjevernu Makedoniju (Bitola). Ekipu na turnir vodi trenerica Josipa Tomić, a natjecanje na turniru počinje 19. kolovoza, te završava finalnim danom 22. kolovoza.

  • Objavljeno u Šport

Ljubušak prof. Nikica Šiljeg o najstarijoj općinskoj malonogometnoj ligi u Hercegovini

Prof. Nikica Šiljeg s velikim zanimanjem prati i istražuje povijest sporta u Hercegovini. U posljednje vrijeme prof. Šiljeg posebno je aktivan u istraživanju povijesti RK Izviđač iz Ljubuškog, no radeći na prikupljanju građe za monografiju ovog rukometnog velikana, prof. bilježi zanimljivosti vezane i za ostale klubove i sportove pa je tako zapazio i podatak vezan za početak općinske nogometne lige u Čitluku.

Upriličeno okupljanje Brljičana i prijatelja Brljice

Zavičajna udruga Brljica organizirala je deveto okupljanje Brljičana i prijatelja Brljice. I ove su se godine u ovo malo mjesto uputili Brljičani sa svih strana svijeta, kako bi nazočili svetoj misi koju je predvodio fra Željko Grubišić uz koncelebraciju fra Ivana Kvesića.

Pretplati se na ovaj RSS feed
 
index Instagram400x230 youtube