Utorak, 02 Lipanj 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Dogovorena sjednica UO RS BiH, možebitno proširenje lige na 20 klubova!

Nakon što se Upravni odbor Rukometnog saveza BiH nije uspio dogovoriti o prekidu ili nastavku Premijer lige BiH, povjerenik natjecanja Srđan Jović objavio je Glasnik broj 19 u kojem se navodi da je novi prvak BiH RK Borac Banja Luka, dok Premijer ligu BiH napuštaju Goražde, Iskra i Drina.

  • Objavljeno u Rukomet

Dogovorena raspodjela sredstava MMF-a na županije i RS

Prijedlog odluke o rasporedu sredstava Instrumenta za brzo financiranje (RFI) Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) jednoglasno je usvojena na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH - izjavio je novinarima ministar financija i trezora BiH Vjekoslav Bevanda nakon sjedice.

Objavljen natječaj za financiranje projekata od interesa za Hrvate u BiH

Povezivanje s Hrvatima u Bosni i Hercegovini, potpora njihovu povratku i ostanku te očuvanje njihove pune jednakopravnosti strateški je interes Republike Hrvatske. U tom cilju, nastavljajući pružati potporu Hrvatima u Bosni i Hercegovini, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavljuje Javni natječaj za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2020. godinu.

Pretplati se na ovaj RSS feed