Ponedjeljak, 06 Siječanj 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Uskoro poskupljenje struje u BiH?

Udruženje poslodavaca FBiH najoštrije se protivi zahtjevu Elektroprijenosa BiH koji je od Državne regulatorne komisije za električnu energiju (DERK) zatražio povećanje tarife za usluge prijenosa električne energije tzv. mrežarine za oko deset posto, kao i zahtjevu Nezavisnog operatera sistema u BiH koji traži povećanje tarife za rad NOS-a i tarife za sistemsku i pomoćne usluge za 2020. za oko 50 posto.

U FBiH nema poskupljenja goriva

Ministarstvo trgovine FBiH nije zaprimilo nova obavještenja od distributera nafte i naftnih derivata o poskupljenju maloprodajnih cijena goriva u Federaciji, potvrđeno je Feni u tom ministarstvu.

Hercegovac oduševio cijeli svijet [video]

Hrvatski tenisači Ivan Dodig i Nikola Mektić osigurali su pobjedu Hrvatskoj nad Poljskom od 2-1 nakon što su u zadnjem susretu parova 2. kola skupine E ATP kupa u Sydneyu sa 6-2, 6-1 svladali Huberta Hurkacza i Lukasza Kubota poslije svega sat i 11 minuta igre.

  • Objavljeno u Tenis

Ljubušaci Brkić i Čuljak o izborima u RH

Politolog Marin Čuljak izjavio je za Fenu kako je rezultat drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske očekivan, ali blago iznenađenje je, smatra, razlika kojom je SDP-ov Zoran Milanović pobijedio HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović.

Pretplati se na ovaj RSS feed