Petak, 06 Rujan 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Hrvatska pregazila Slovačku u Trnavi

Fantastična večer Vatrenih na gostovanju u Trnavi! Dalićeva momčad u potpunosti je razbila domaćine i stigla do visoke i sasvim zaslužene pobjede. Briljirali su Vatreni, mogli zabiti još barem toliko, ali i ovo je bilo sasvim dovoljno za ukus svakog navijača hrvatske reprezentacije.

  • Objavljeno u Nogomet

Vrgorački pršut predstavit će se u Parmi

Vrgorac u Dalmatinskog zagori već godinama se brendira kao destinacija pršuta i vina. Svoju turističku ponudu temelje upravo na kušaonicama i pršutanama gdje nude svoje prepoznatljive delicije koje će potkraj tjedna predstaviti i u Italiji.

Dinamo objavio cijene ulaznica za prvu utakmicu Lige prvaka

Nogometaši Dinama u prvom kolu Lige prvaka igraju protiv talijanske Atalante. Susret je na rasporedu u srijedu, 18. rujna od 21 sati na stadionu Maksimir, a zagrebački klub objavio je i informacije o ulaznicama za prvu utakmicu grupne faze.

  • Objavljeno u Nogomet

Potporu iz RH dobilo 89 programa bh. Hrvata

Potporu je u 2019. godini dobili 34 programa i projekta iz područja kulture, 17 programa i projekta iz područja obrazovanja i znanosti, 12 programa i projekta iz područja zdravstva i 26 programa i projekta iz ostalih područja.

Sveta misa za početak nove školske godine [najava]

Pozivamo sve učenike osnovnih škola i njihove nastavnike na svetu misu koju ćemo slaviti za početak nove školske godine, u ponedjeljak 9. rujna 2019., u crkvi sv. Ante na Humcu u 9 sati i u crkvi sv. Kate u Ljubuškom u 11,00 sati.

Pretplati se na ovaj RSS feed