Meridian nudi najveću kvotu na planeti u polufinalu Lige prvaka: REAL MADRID 2.60!

Najelitnije nogometno natjecanje Europe, Liga prvaka na samom je vrhuncu. Brutalan okršaj Real Madrid – Chelsea samo u Meridianu tipovan je najvećom kvotom na planeti.

A, naravno da je najveća kvota na planeti ispraćena sa najboljim bonusima...

Ukoliko se danas registriraš na meridianbet.ba, čeka te POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE, a samo par klikova za uplatu bankovnim karticama i e-bankingom „nabildavamo“ sa 20% bonusa!

REAL MADRID – CHELSEA

Na stadionu „Alfredo di Stefano“, nekad poznatom kao Santiago Bernabeu, od 21h gledamo prvo polufinale Lige prvaka. „Kraljevi“ su u dvomeču savladali Liverpul ( 0:0 i 3:1 ), dok su londonski „Plavci“ bili bolji od Porta ( 0:1 i 2:0 ). Sad su na redu opet Englezi, tako da Madriđani imaju jako ozbiljan zadatak, jer trener Tomas Tuchel „zategnuo“ je ekipu, tako da se može očekivati praktično sve. Ipak, ono što je sigurno na strani domaćina je iskustvo Z. Zidana. Ligu prvaka je osvajao nekoliko puta i kao igrač, ali i kao trener Real Madrida ( 3 puta za redom ). Ono što je jedna od velikih prepreka za Real je izostanak S. Ramosa, ali ukoliko je savladana Barsa, kao najveći rival, bez kapitena, sigurno se mogu savladati i „Plavci“. Ostaje samo pitanje šta tipovati danas?

Da li raspaliti na golove Junior Vinicus-a i K.Benzeme?

Da li igrati na „čist 3+“ za kvotu 2.40? Ipak ono što je najsigurnije, jeste da je u Meridianu kvota na pobjedu Real Madrida najveća na planeti, tako da je REAL MADRID: „KEC U GLAVU“ – 2.60!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama