Meridian kvote su DEFINITIVNO NAJVEĆE NA PLANETI: MANCHESTER UNITED 2.00, LYON 2.30!

Meridian danas nudi apsolutno najjače kvote na planeti za Premier League, La Ligu i Ligu 1, a zajedno sa najjačim kvotama na planeti idu i NAJVEĆI BONUSI!

Ukoliko se danas registrirađ na web stranici meridianbet.ba, čeka te POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE, a svaku uplatu bankovnim karticama i e-bankingom „nabildavamo“ sa 20% BONUSA!

Engleska Premier League, danas dolazi s „dvicom u glavu“! Leeds – Manchester United, od 15h se sam upisuje na tiket, kao čista dvicaa, jer kvota je ono što pravi keš! MANUTD – 2.00! Domaćin je praktično zakucan na sredini tabele, ne može ni gore ni dole, ali „Crveni đavoli“, u svim natjecanjima pobjeđuju sve redom. Nakon 5 vezanih pobjeda, gotovo je nemoguće da će im Leeds stati na put. Ole Gunar Solskjer na startu je došao kao prelazno riješenje, ali dokazao se kao pravi izbor.

Francusko prvenstvo se najozbiljnije ove sezone „zapalilo“. Lille je na prvom mjestu, prati ga PSG sa bodom manje, 68 ima Monaco, a Lyon samo 3 boda manje od čelnog mjesta. Danas Lyon – Lille, faktički je okršaj za titulu, tako da prostora za previše „filozofije“ nema. Lyon danas napada od samog starta, jer jedna pobjeda više može im donijeti titulu koju toliko čekaju. Ako ništa drugo, treba igrati logično, tako reći igra se na najveću kvotu na planeti – LYON: 2.30!

U Španjolskoj, danas je slična situacija. Svaki gol, svaki bod, svaka tekma znači titule. Barcelona danas napada Villareal u gostima, Sevilla kući sa Granadom, a Atl. Madrid ide u goste Ath. Bilbau, jer bodovi im trebaju neophodno. Rezultat Real Madrida je poznat, tako da danas samo 3 boda dolaze u obzir za ekipu D. Simeonea: ATLETIKO MADRID: 2.00!

Tekme koje danas takođe treba najozbiljnije razmotriti za IGRU UŽIVO:

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Poslijednja izmjena danaSubota, 24 Travanj 2021 16:26