Meridian nudi najveću kvotu na planeti u polufinalu Lige prvaka: MAN CITY 2.50!

Najelitnije nogometno natjecanje Europe, Liga prvaka na samom je vrhuncu. Brutalan okršaj PSG – MANCHESTER CITY samo u Meridianu tipovan je najvećom kvotom na planeti. A, naravno da je najveća kvota na planeti ispraćena sa najboljim bonusima...

Ukoliko se danas registriraš na meridianbet.ba, čeka te POKLON ZA BESPLATNO KLAĐENJE, a samo par klikova za uplatu bankovnim karticama i e-bankingom „nabildavamo“ sa 20% bonusa!

PSG – MANCHESTER CITY

Nakon afere oko stvaranja Superlige, PSG je praktično proglašavan za ovogodišnjeg prvaka Lige prvaka. Ipak, na veliku sreću svih fanova nogometa, to se nije realiziralo, tako da ipak gledamo maestralno polufinale od 21h na „Parku Prinčeva“. Parižani, nakon jako dobro odigranog dvomeča protiv Bayerna, sad ipak imaju jako ozbiljniji zadatak. Cilj je naravno da podignu popularnu „Ušaru“. Kompletne sezone, cjelokupna nogometna javnost u nevjerici prati koje sve rekorde obara P. Gvardiola sa svojom ekipom. Premier League je već praktično „upisana“, savladan je i Tottenham, tako da je titula EFL Cup-a, takođe u rukama „Građana“, ali sad treba savladati Neymar-a i Mbapp-a, ili bar dati više golova od njih.

Čak, akoje vjerovati glasinama, Killian Mbappe neće ni nastupiti, uslijed povrede mišića, a sigurno za Parižana na meču nema Bernat iLetellera, dok je ekipa sa „Ostvara“ u 100% operativnom naboju.

Ko će večeras zgrabiti prednost i približiti se korak bliže osvajanju „Ušare“?

Ono što je sigurno, jeste da je u kladionici Meridian, pobjeda favorita, tipovana najvećom kvotom na planeti: MANCHESTER CITY – 2.50!

Meridian - najveće kvote na planeti

*kvote su podložne promjenama