Rašić dobio poziv u reprezentaciju

Dejan Rašić, član MNK Hercegovina dobio je poziv u Futsal "A" reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

35-godišnji iskusni vratar iz Ljubuškog u sportskoj karijeri u velikom nogometu branio je boje NK Sloga Ljubuški, NK Novaki iz Hrvatske i NK Ljubuški dok je od malonogometnih ekipa osim Hercegovine nastupao još za Porto Tolero Ploče i hrvatskog premijerligaša HMNK Vrgorac.

Ove sezone sjajno je čuvao vrata Hercegovine u Premijer ligi BiH, što nije prošlo neopaženo pa je sad stigao i poziv u reprezentaciju za prijateljske oglede s reprezentacijom Kuvajta 6. i 8. svibnja. Ovo je za Rašića prvi poziv za državni tim.

- Iznimno mi je drago zbog poziva u reprezentaciju. Nadam se da će premijerni nastup biti i rezultatski uspješan – kazao je za IKS Portal.

S ekipama za koje je nastupao imao je mnogo uspjeha. Osvajač je i najbolji vratar brojnih malonogometnih turnira, a nakon poziva u reprezentaciju, na športskom planu još ima dvije neostvarene želje. One su:

- U klupskom futsalu sa MNK Hercegovina podignuti pehar prvaka BIH, a u rekreativnom s Vitinom osvojiti Ligu mjesnih zajednica – otkrio je uvijek dobro raspoloženi Rašić.

 
index Instagram400x230 youtube