U Ljubuškom potpisivanje ugovora vrijednih skoro 2 milijuna KM

U srijedu, 10. srpnja u 18:00 sati u zgradi Gradske uprave u Ljubuškom bit će upriličeno potpisivanja ugovora o sufinanciranju projekata Korisnika sa sredstvima koja su osigurana u Proračunu Federacije BiH za 2024. godinu.

Grad Ljubuški će tim povodom posjetiti federalni ministar prostornog uređenja Željko Nedić sa svojim suradnicima koji će potpisati ugovore u vrijednosti od 1.948.000 KM.

Ovom prilikom bit će potpisan 21 ugovor sa sljedećim korisnicima: Grad Ljubuški, Grad Široki Brijeg, Općina Grude, Općina Posušje, Župa svetog Mihovila arkanđela Drinovci Grude, Grad Mostar, Grad Stolac, Općina Čitluk, Općina Neum i Općina Ravno.

Radi se o potpisivanju ugovora za: “Kapitalni transferi drugim razinama vlasti i fondovima – sudjelovanje Vlade FBiH u sufinanciranju županijskih i lokalnih zajednica – zaštita nacionalnih spomenika”, “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za projekt utopljavanja zgrada radi uštede energije” i “Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima – za sanaciju šteta nastalih uslijed poplava i klizišta”, najavili su iz Grada Ljubuškog.

 
index Instagram400x230 youtube