Damir Šiljeg gost predavač na susretu pod nazivom “Odnosi bez filtera”

Hrvatsko će nadzemlje u srijedu 20. prosinca 2023. održati susret pod nazivom “Odnosi bez filtera”.

Što kada padnem u odnosu? Mogu li odnosi jačati nakon palosti u njima? Kako popraviti odnos s Bogom? Mogu li ja popraviti odnos između dvije osobe? To su samo neka od pitanja na koja će odgovoriti gost predavač Damir Šiljeg koji u Split stiže iz Ljubuškoga.

Na susretu će biti prikazani i dramski uradci iz radionice Hrvatskoga nadzemlja, a za glazbenu animaciju susreta zaduženi su Stjepan Lach i VIS Veritas aeterna.

Nakon susreta bit će organiziran prigodni domjenak.

Program će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu s početkom u 20:30 sati (Ulica Zrinsko Frankopanska 19, Split).

Humorističnu nadzemljašku najavu donosimo u cijelosti.

Paooo saaam, paoooo na tvojuuu ljeeepotuuu 

I ti si pa’, je li? Priko kore od banane? Hahahaha 
Priznaj i sebi i nama da se potajno nadaš gostu iznenađenja i da će to bit Jole. Eeeee šipak! ?

Ovaj te mjesec vodimo u temu padanja. Ne doslovno padanja nego padanja u odnosima. Što kada padnem u odnosu? Mogu li odnosi jačati nakon palosti u njima? Kako popraviti odnos s Bogom? Mogu li ja popraviti odnos između dvije osobe? 

U goste nam dolazi nadzemljaški zet i to Hercegovac. To je najvažniji podatak! Smatramo da nije pao u odnosima već da ih temeljito i kvalitetno gradi. Čovik je građevinar, to nikako ne može bit loše. Draga publiko, riječ je o Damiru Šiljegu. Iz dalekoga Ljubuškoga donosi nam odgovore na sva naša pitanja.

Organizatori i najvažniji sporedni glumci u cijeloj su priči Nadzemljaši, a za glazbeno animiranje zadužili smo Stjepana Lacha i VIS Veritas Aeternu. Da, daa, daaa! Dobro ste pročitali! 

Najvažnije od svega je popuniti sva sjedeća i stajaća mjesta u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa 20. prosinca u 20:30 sati. Znaš što ti je činiti! Dođi na vrijeme i zauzmi svoje mjesto!

Poslijednja izmjena danaSubota, 09 Prosinac 2023 09:56
 
index Instagram400x230 youtube