Ponedjeljak, 04 Rujan 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Još jedna pobjeda nogometaša Ljubuškog

Nakon pobjede u Grudama u 2.kolu nogometaši Ljubuškog ostvarili su i prvu pobjedu na domaćem terenu u 3.kolu Druge lige Federacije BiH slavili su protiv momčadi Stoca rezultatom 3-1.

  • Objavljeno u Nogomet

Vina iz BiH dobivaju oznaku podrijetla

S obzirom na klimatske i zemljopisne karakteristike koje rezultiraju značajnim potencijalima za proizvodnju vrhunskih vina, činjenicu da se godišnje u zemlji proizvede oko 18 milijuna litara vina, kao i rastuću potrebu za ulaskom na tržišta, napose ona u Europskoj uniji, donošenje Zakona o organizaciji tržišta vina u BiH, jednog od onih iz paketa europskih, vinarima u BiH otvara do sada neviđene prilike razvoja.

Čestitka ministrice Daniele Perić za početak školske godine

Dragi učenici,

pred nama je početak nove školske godine koja će nositi sa sobom brojne izazove. Iskoristite prilike za učenje, usavršavanje i vlastiti rast i razvoj kako bi sutra bili korak bliže ostvarenju snova nego što ste danas. Učitelji i roditelji će vam pružiti ruku pomoći u svladavanju novih zadataka nakon kojih ćete biti spremniji za suočavanje s raznim problemima koji vas čekaju pri izlasku iz školskih klupa. Ostvarite svoje potencijale u novoj školskoj godini i kreirajte sa školskim prijateljima lijepe uspomene kojima ćete se moći uvijek rado vraćati.

Svim učenicima, roditeljima, učiteljima, nastavnicima i ravnateljima želim sretan početak školske godine te puno uspjeha s kojim ćemo se svi zajedno ponositi na obostrano zadovoljstvo.

Ministrica
Daniela Perić

 

U blizini Crvenog Grma preko granice: Ukrajinac prevozio 11 migranata

U poslijepodnevnim satima 2. rujna, koordiniranim radom policijskih službenika za zaštitu državne granice PGP Metković i policijskih službenika Mobilne jedinice granične policije – Jug na makadamskom putu u blizini mjesta Pojezerje uočili su osobno vozilo ukrajinskih registarskih oznaka u koje se ukrcalo više osoba za koje se posumnjalo da su nezakoniti migranti.

Pretplati se na ovaj RSS feed