Petak, 02 Lipanj 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Grude domaćin ovogodišnjeg Završnog turnira Lige Hercegovine

 
U Grudama je danas održana sjednica Upravnog odbora Lige Hercegovine, sportske udruge koja već osamnaest godina uspješno organizira Završni turnir Lige Hercegovine, odnosno turnir pobjednika općinskih i gradskih malonogometnih liga-turnira mjesnih zajednica i naseljenih mjesta.
  • Objavljeno u Nogomet

Obitelj Bilić iz Ljubuškog traži pravdu za dvoje poginulih, tužiteljstvo HNŽ obustavilo istragu

Prije više od šest godina, točnije dana 14. svibnja 2017. godine oko 1:30 sati ujutro dogodila se teška prometna nezgoda na dijelu magistralne ceste M17 Jablanica – Mostar, u mjestu Sutina ispred benzinske pumpe Gazprom, a u kojoj su sudjelovali vozač S. Dž. koji je upravljao vozilom marke Škoda tip: Fabia i vozač Damir Bilić koji je upravljao motornim vozilom marke VW, tip: Golf.

Na Humcu likovna kolonija u čast sv. Ante

Udruga ” ŠIPAK” u suradnji s franjevačkim samostanom na Humcu, organizira likovnu koloniju od 2. do 4. lipnja. Sudjelovati će 15-ak akademskih slikara i kipara iz BiH i Hrvatske.

Predstavljeno dvadeset knjiga fra Petra Ljubičića [FOTO]

U povodu 50 godina svećenstva fra Petra Ljubičića prvi je put javno predstavljeno njegovih 20 knjiga, koje su napisane i rasprodane. Knjige su predstavljene u Domu sv. Ante na Humcu, uz nazočnost 100 posjetitelja, a predstavljači su bili prof. dr. Ivica Musić, fra Gabrijel Mioč, glavni urednik Naših ognjišta, i don Ilija Drmić, urednik lista Crkva na kamenu. Moderatorica je bila Marina Lovrić.

Pretplati se na ovaj RSS feed