Grude domaćin ovogodišnjeg Završnog turnira Lige Hercegovine

 
U Grudama je danas održana sjednica Upravnog odbora Lige Hercegovine, sportske udruge koja već osamnaest godina uspješno organizira Završni turnir Lige Hercegovine, odnosno turnir pobjednika općinskih i gradskih malonogometnih liga-turnira mjesnih zajednica i naseljenih mjesta.
 
Najvažnija odluka današnje sjednice je ona u kojoj se određuje kako će domaćin ovogodišnje završnice ponajboljih herecgovačkih malonogometnih momčadi, inače pobjednica svojih općinskih i gradskih natjecanja biti općina Grude i HNK Grude kao tehnički suorganizator Završnog turnira.
 
Vjeruje se kako će na navedenom turniru sudjelovati najmanje jedanaest gradskih-općinskih pobjednika, uz sve dosadašnje i ovogodišnji prvaci općine Ravno, te vjerojatno i pobjednici iz općine Prozor-Rama kao dvanaestog sudionika Završnog turnira. Također se vjeruje i kako će do početka ovog natjecanja čiji je početak planiran za drugu polovicu mjeseca kolovoza biti završeno i novo igralište koje se gradi u samom centru Gruda. Ono bi trebalo biti dovršeno i ranije, odnosno do 15. 7. kada je planiran početak odigravanja općinske malonogometne lige Grude.
 
Jamstvo za takvo što predstavnici Sportske udruge „Liga Hercegovine“ su dobili i od načelnika općine Grude Ljube Grizelja, s kojim su potom obišli i gradilište novog igrališta.
 
Uz navedeni glavni razlog današnjeg okupljanja u Grudama, članovi Upravnog odbora udruge su održali i redovitu sjednicu svog Upravnog odbora na kojoj su razmatrali i tekuću problematiku djelovanja udruge, te odredili buduće smjernice njenog daljnjeg rada i aktivnosti
 
index Instagram400x230 youtube