Ponedjeljak, 22 Svi 2023 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

NK Ljubuški "protutanjao" kroz Neum

Odigrane su utakmice 24. Kola Druge lige FBiH, skupina Jug, lider FK Klis je u Prozoru pobijedio domaću Ramu u Prozoru 3:1, a još su gostujuće pobjede ostvarili, Ljubuški u Neumu 5:1, Stolac u Jablanici 2:1 i Ljubuški protiv Neuma 5:1.

  • Objavljeno u Nogomet

Katolički školski centar „Petar Barbarić“ proslavio 25 godina rada

Uz sudjelovanje vjerničkoga mnoštva koje je dupke ispunilo sjemenišnu neorenesansnu crkvu posvećenu 1885., s nadbiskupom Tomo koncelebrirali su: generalni vikar Vrhbosanske nadbiskupije dr. mons. Slađan Ćosić, ravnatelj travničkog KŠC-a mr. don Željko Marić, ravnatelji ostalih KŠC-ova u BiH te više od 30 svećenika.

Novi Ivano igrat će za Hrvatsku: Čekao sam ovaj poziv

Počeo sam trenirati rukomet sa šest godina, kada se u Hrvatskoj 2009. igralo SP. Imenjak Balić mi je uzor, a u pretprošlom kolu zabio sam 18 golova, priča mladi Ljubušak Ivano Pavlović, kojeg je pozvao izbornik Perkovac

  • Objavljeno u Rukomet

Vađenje krumpira nastavljeno čim je kiša stala

Na pregalaštvo kakvo su ovih dana pokazali žitelji naselja u jugozapadnom dijelu ljubuškog kraja, u prvom redu Vojnića, pa Šipovače, Veljaka i Dola i po udarništvu čuveni Alija Sirotanović ostao bi bez teksta.

Vlada ŽZH izdvojila sredstva za infrasktrukturu, hospicij, udžbenike...

Na svojoj novoj sjednici Vlada Zapadnohercegovačke županije (ĆZH) donijela je Odluku o izdvajanju sredstava jedinicama lokalne samouprave s pozicije "Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva" utvrđenih županijskim Proračunom za 2023. godinu, a kojom se odobrava izdvajanje sredstava jedinicama lokalne samouprave u iznosu od 200.000 KM.

Pretplati se na ovaj RSS feed