Štrlek poslao poruku reprezentaciji u Beč i poklopio Zorana Gopca

Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji odlično ide na Euru. Izabranici Line Červara pobijedili su sve tri utakmice u grupi za plasman u drugi krug i to bez Manuela Štrleka.

Hrvatska je uoči Eura ostala bez jednog od najboljih lijevih krila svijeta. Igrač Veszprema zbog raznih nesuglasica otkazao je nastup za reprezentaciju na ovogodišnjem Euru, a Gobac mu je poručio da su mu vrata zauvijek zatvorena.

“Tko god bude izbornik poslije Line Červara, neće biti onog ‘novi izbornik pa ću se ja vratiti’, Manuel je izabrao put bez povratka. On neće igrati za nas”; rekao je Zoran Gobac.

No želja navijača, suigrača i osobno Štrleka jača je od svega. Štrek je danas objavio emotivnu poruku podrške suigračima na Instagramu, a napisao je da želi ponovno igrati za Hrvatsku, što nikad nije bilo upitno. Kako god Hrvatska prošla na ovom Euru, reprezentaciji je u budućnosti potreban Štrlek, jedan od najboljih hrvatskih igrača svih vremena, prenosi Index

“Dragi moji prijatelji i suigrači, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!”, napisao je Štrlek.

Suigrači su mu se javili u komentarima.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 16 Siječanj 2020 17:27
 
index Instagram400x230 youtube