|VIDEO| Kaos na hrvatskom derbiju: Utakmica prekinuta nakon što je igrač srušio delegata!

Rukometni derbi Nexea i Zagreba prekinut je večeras u Našicama sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena pri rezultatu 9:16 za aktualnog hrvatskog prvaka.
 
 
Do Zagreb se odvojio sredinom prvog poluvremena i odmah je to bio okidač za tenzije među igračima. Veselin Vujović poludio je na nekoliko sudačkih odluka, a sve je eskaliralo kada je umjesto gola za Nexe dosuđen sedmerac.
 
Do prekida je došlo nakon što se na tlo srušio delegat utakmice Anto Josić. Njega je u prolazu ramenom u leđa udario igrač Nexea Marko Bezjak. U tim trenucima u tijeku je bio prekid utakmice, a delegat je stajao uz teren i nešto objašnjavao igračima i trenerima.
 
 
Nesretnog Josića liječnici su ubrzo odveli u svlačionicu kako bi mu pružili pomoć, a konačan prekid utakmice u našičkoj Sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava dogodio se nakon pola sata čekanja.
 
Zadnju riječ imaju tijela HRS-a.
 
Ova utakmica ujedno se boduje i za prvaka Hrvatske, a naslov će osvojiti momčad koja prva osvoji šest bodova. Ona momčad koja bude bolje plasirana u Ligi za prvaka steći će pravo domaćinstva u odlučujućoj utakmici. 
 
 
 
 
Poslijednja izmjena danaNedjelja, 07 Travanj 2024 23:20
 
index Instagram400x230 youtube