Ivano Pavlović najavio Labin Handball Cup

Na Labin Handball Cup stiže i RK Izviđač iz Ljubuškog. Klub osnovan davne 1956. godine u gradu 35 kilometara od Mostara i samo 55 kilometara do Makarske, koji je dio Zapadnohercegovačke županije.

Klub je devet puta osvajao prvenstvo BiH, a uz to i tri puta Kup, s time da treba reći kako su njegov dres nosili igrači poput Denisa Buntića, Mirka Alilovića, Matej Hrstić, Josip Šarac, Mateja Mandića ili Željka Muse. Danas je predvodnik kluba kapetan Ivano Pavlović.

Ivano je 21-godišnji Makaranin koji je bio i na širem popisu izbornika Perkovca, a već je proglašavan najboljim igračem bosanskohercegovačke lige. U prijevodu, samo je pitanje kada će napustiti Ljubuški. No, sada su sve njegove misli i ambicije vezane uz dres „Skauta“, kako zovu rukometaše Izviđača.

„Iza nas je jako teška polusezona. Bilo je nekih problema sa početkom prvenstva i zbog tog dosta nam je raspored bio zbijen i puno utakmica smo imali u malo vremena. Mogu reći da sam zadovoljan odigranim, kako ekipom tako i mojom individualnom igrom, ali naravno da tu uvijek ima prostora za napredak. U jako teškoj skupini Europa lige, imali smo stvarno dobrih predstava što je svakako dobro za nas napredak i motivirajuće za daljnji rad i mislim da nas čeka puno lakša dionica gdje ćemo s dosta manje utakmica imati puno vise prostora za rad i napredak“, kaže Ivano pa dodaje:

„U Istri sam bio jednom prilikom, ali nažalost nikad nisam bio u Labinu pa mi je drago što dolazimo. Očekujem jako dobar turnir, biti će to odlična uvertira pred početak prvenstva i veselimo se dolasku.“

Podsjetimo, Labin Handball Cup ove će se godine održati 26. i 27. siječnja 2024. godine u sportskom centru Franko Mileta u Labinu. Turnir će okupiti četiri renomirane ekipe: RK Zagreb iz Hrvatske, RK Izviđač iz Ljubuškog (Bosna i Hercegovina), RK Trimo Trebnje iz Trebnja (Slovenija) te domaćina RK Rudar Adria Oil.

RASPORED UTAKMICA

Prvi dan turnira, 26. siječnja 2024., donosi polufinalne utakmice s početkom u 18:00 i 20:15 sati. Prva utakmica će ugostiti domaćina RK Rudar Adria Oil i RK Zagreb, dok će se u drugoj utakmici sastati RK Izviđač i RK Trimo Trebnje.

Drugi dan, 27. siječnja 2024., rezerviran je za utakmice za plasman. Utakmica za treće mjesto održat će se u 18:00 sati, dok će finale započeti u večernjem terminu u 20:15 sati.

KAKO DO ULAZNICA

Organizatori su pripremili različite opcije ulaznica. Dnevne ulaznice možete nabaviti po cijeni od 10 € za jedan dan (petak ili subota) ili 15 € za oba dana turnira. Za istinske ljubitelje rukometa, promotivne cijene su 8 € za jednodnevnu i 12 € za dvodnevnu ulaznicu, dostupne u periodu od 17. siječnja do 21. siječnja.

Svaka ulaznica nudi dodatnu vrijednost, uključujući kupon za nagradnu igru s uzbudljivim nagradama koje će se dijeliti tijekom poluvremena svake utakmice. Također, svaka ulaznica sadrži kod za popust pri kupnji u Valfresco direkt online trgovini.

 
index Instagram400x230 youtube