​SOK Mostar poražen u prvoj utakmici polufinala Kupa BiH

Odbojkašice SOK Mostar poražene su večeras u Banja Luci, u dvorani Borik, u prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine od ekipe UOK Volley Banja Luka s 3:0 po setovima (25:17, 25:17, 25:21).

Banjalučanke su opravdale status favorita u ovoj utakmici, posebno u prva dva seta koja su oba riješile u svoju korist rezultatom 25:17. Mostarke su u trećem setu zaigrale dosta bolje, povele 10:5, na tehnički time-out otišle s prednošću od 12:8, no ipak nisu imale snage riješiti set u svoju korist i ovu utakmicu kao i kompletnu polufinalnu seriju učiniti malo neizvjesnijom i zanimljivijom.

Domaći tim je na vrijeme počeo igrati i spriječio je povratak SOK Mostar u meč te sigurnom završnicom priveo ovaj dio igre i cijeli meč do kraja. Valja spomenuti da je kod mostarskog tima opet najviše problema bilo na prijemu servisa, kao i to da je u ulozi pomoćnog trenera večeras prvi put kraj Darke Drmaća sjedila Tamara Ćešić, inače najbolja igračica Sokica, koja do kraja sezone zbog ozljede koljena nažalost više neće nastupati. Uzvratna utakmica polufinala igrat će se u Mostaru za tri tjedna.

 
index Instagram400x230 youtube