Ovakvo zadržavanje lopte niste nikada vidjeli [video]

Vjerojatno nikada niste pročitali vijest o nogometnom prvenstvu Angole, ali šta sad, moramo da se posvetimo bogometu s egzotičnih destinacija. Kada se već onaj najbolji ne igra, da vidimo gdje se igra.

Ili, barem bi se trebalo igrati. Ako pitate golmana Progressa do Sambizange, njemu bi skroz odgovaralo da susreti završavaju negdje oko 70. minute, da ne mora da troši sekunde u završnici susreta, piše Sport1.

Njegov tim je uspio na svom terenu svladati favoriziranu Sagradu i da tako pobjegne na ljestvici timovima koji su u zoni ispadanja.

Bilo je 1:0 za domaćina, a detalj koji je sa ovog susret bitniji od gola zbio se u 73. minuti.

Progreso se nakon 22 odigrana kola nalazi na 12. poziciji na ljestvici elitnog nogometnog ranga u Angoli. Ispod njih su četiri tima, a tri ekipe će se na kraju sezone preseliti u niži rang, jedna koja se ni ne natječe i još dvije koje budu imale najmanje bodova.

Sigurno ispada Primeiro de Maio, a ozbiljni kandidati su i Santa Rita sa 13, odnosno Cubango sa 17 bodova. Da bi izbjegli borbu za osstanak, igračima Progressa do Sambizange je bilo potrebno da sačuvaju prednost protiv Sagrade.

 
Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 16 Ožujak 2020 11:50
 
index Instagram400x230 youtube