U Zagrebu održan sastanak koordinacija udruga navijača s časnikom za vezu Željkom Bulićem

Proteklog vikenda održan je sastanak koordinacija udruga navijača Hrvatske nogometne reprezentacije s časnikom za vezu HNS-a gospodinom Željkom Bulićem.

Na sastanku su bili predstavnici udruga Uvijek Vjerni, Budi Ponosan i Vatrene Brigade.

89771190_2884799208295636_3994952027804270592_n.jpg

Na sastanku HNS-ovog časnika za navijače i koordinacije navijačkih skupina hrvatske nogometne reprezentacije u subotu u Zagrebu razgovaralo se o budućim aktivnostima i izazovima, a donijeti su konkretni zaključci kako slijedi;

- Zajednički nastup na tribini podrazumijeva ujedinjeno, koordinirano navijanje te međusobno uvažavanje kodeksa vezano za transparente. Svaka utakmica novi je projekt te zahtjeva drugačiji koncept i pristup zavisno od brojnih elemenata (veličina stadiona, površine za transparente, raspoređenost po tribini, UEFA FIFA ograničenja, promotivni standardi...).
- Aktivno navijanje je apsolutni must i svi trebaju težiti što glasnijem navijanju te cjelovitom nastupu na tribini. Nužno je ishoditi ulaznice iz istih sektora na tribini zbog mogućnosti grupiranja i navijanja, a iz svih organiziranih grupa za vođe navijanja nameću se šest imena.
- Tradicionalno okupljanje navijača večer prije i na dan utakmice bit će koordinirano između skupina te će se na vlastitim komunikacijskim platformama prenijeti ranije dogovorene lokacije i vrijeme okupljanja.
- #FansFamily, loyalti program objedinjenjuje popis 500 najvjernijih navijača po kriteriju broja utakmica (GDPR standardi, evidencija HNSa i Dekoda). Definirana i usvojena lista trebala bi biti u prioritetu za svaku utakmicu, a ažurirat će se po potrebi.
- Zbog iznimne bitnosti povjerljivosti informacija i pozitivnog djelovanja svih grupacija, dogovoreno je osnivanje Časnog suda u najskorijoj budućnosti.
- Nastup na tribini sa svim komunikacijskim mogućnostima koje ona nosi najveća je prilika za stvaranje dodane vrijednosti i pozicioniranja hrvatskih navijača kao najboljih. Početno je dogovoren velik zajednički transparent bez ikakvih obilježja (grbova, logotipova, claimova...) u recentnom designu i obliku dresa. Koncept je da se veliki dres diže za vrijeme intoniranja nacionalne himne
- I u budućnoosti dogovarat će se prijateljske utakmice između navijača u cilju širenja sportke kulture i iniciranju prijateljstva među nacionalnim navijačima
- U duhu dobrih odnosa i zajedničke suradnje dogovorena je i prijateljska nogometna utakmica između članova UV i BP.
- Fan club Budi ponosan se ispričava i u potpunosti ograđuje od press konferencije gdje je Predsjednik kluba istaknuo kako je doveden u zabludu od strane g. Grlevića.
- Sva komunikacija i dogovoreni zaključci te aktivnosti u formi priopćenja komunicirat će se na komunikacijskim kanalima svih uključenih.
- Prema HNSu pozicionirani smo kao nacionalni odbor/vijeće nacionalnih navijača, a najavljen je i slijedeći sastanak kada ćemo konkretnije definirati hodogram daljnjih aktivnosti i događanja.

Hrvatski navijači ogledalo su svoje domovine u zemlji i svijetu. Moramo biti sastavni dio reprezentacije jer činimo bit i trajnu vrijednost.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 16 Ožujak 2020 19:40
 
index Instagram400x230 youtube