Razgovor s povodom - Ivan (Gigo) Lovrić, trener ženske ekipe RK Izviđač CO

Za vikend počinje Premijer lige BiH u konkurenciji rukometašica, a uz jutarnju kavu razgovarali smo s trenerom ženske ekipe RK Izviđač CO gospodinom Ivanom Lovrićem.

Rukometašice Izviđača sezonu otvaraju u subotu, 21. rujna kada u Gradsku športsku dvoranu dolazi Krivaja.

Gospodine Lovrić imate li saznanja, kakva je po Vama kvaliteta ekipa, koje će nastupati u Premijer ligi rukometašica ove sezone?

Kako stvari stoje, nakon kompletiranja satava svih ekipa u (PL) izgleda da će ove godine liga biti najzanimljivija u posljednjih, usudio bi se reći 10 godina, a samim tim mislim da će biti i dosta kvalitetnih susreta.

Koga izdvajate u borbi za vrh ljestvice?

U borbi za prvaka izdvajam prije svega Grude jer su zadrzali većinu igračica, a i odavno su na okupu, te su pokazali da imaju kvalitetu za ovu ligu. Iza njih vidim naš Izviđač, Hadžiće i Goražde. Mira iz Prijedora se čini bolja nego posljednjih godina, ali i povratink u društvo najboljih kultni Borac iz Banjaluke nije spavao u prijelaznom roku, te je složi respektabilnu ekipu predvođenu legendarnim trenerom Radom Unčaninom.

Očekujem veliku borbu ove sezone, a ne treba zanemariti i uvijek opasnu ekipa Krivaje iz Zavidovića.

ŽRK Izviđač CO...?

Nadam se da će nas malo pomaziti i sreća ali i zaoibići ozljede, koje su nam prošle sezone nanijele veliku štetu. Trenutno imamo malih problema što se toga tiče, ali vjerujme da ćemo biti pravi kad bude najpotrebnije. Imamo dosta kvalitete u ekipi i mislim da smo dosta bolje ekipa nego prošle sezone. Zadovoljan sam kako smo radili u pripremnom periodu, te na račun toga mogu očekivati i malo sreće da napravimo ono sto se svi nadamo, da vratimo titulu u rukometni grad Ljubuski.

Bit ce jako teško ali s nestrpljenjem čekamo najteže bitke. Imamo dobru atmosferu i spremni smo stati ispred svakoga sa puno hrabrosti i želje za velikim rezultatima.

Prvo kolo u Ljubuški dolazi Krivaja, Vaša očekivanja?

Već u prvom kolu očekujemo velikog suparnika, ekipu Krivaje iz Zavidovića. Spremni smo za taj susret, te nestrpljivo čekamo kad će krenuti ova nova priča u novoj rukometnoj sezoni za rukometašice. Nadam se da će se ove godine napokon nešto i promjeniti.

Ovu prigodu bi iskoristio da pozovem sve naše naviječe, koji su se poželjeli dobrih i uzbudljivih utakmica da dođu u Gradsku športsku dvoranu u subotu, 21. rujna u 16,30 sati i podrže našu ekipu protiv Krivaje iz Zavidovića.

Poslijednja izmjena danaPetak, 20 Rujan 2019 08:51
 
index Instagram400x230 youtube