Trener Izviđača zadovoljan nakon poraza od Borca - Ovo nije vrhunac onoga što ova ekipa može

Derbi susret 12. kola rukometne Premijer lige pripao je Borcu koji je na svom terenu u Banjaluci savladao ljubuški Izviđač sa 24:23.

Skauti su svakako imali svoju priliku jer su poslije neriješenih 11:11 u prvih 30 minuta odlično otvorili drugo poluvrijeme utakmice, poveli 17:13 i imali šansu da odu na 5 razlike. Sve to su preokrenuli domaćini, da bi posljednju šansu barem za remi Izviđač imao u posljednjem napadu kad im je oduzeta lopta zbog greške u koracima.

Imali smo dvije šanse za plus 5, ali u tim trenucima nismo imali odgovor na odličnog vratara Subotića koji je obranio dva zicera. To je vratilo utakmicu u egal, a mi smo trebali bolje reagirati da se uopće ne dovedemo u tu poziciju, komentirao je trener Skauta Toni Čolina.

Najzaslužniji za trijumf Borca bio je mladi Marko Lukić sa 7 golova dok je Nemanja Vučičević postigao 5 pogodaka. U ekipi Izviđača Miloš Kos je postigao 8, a Milan Vukšić, Domagoj Alilović i Mladen Bošković po 3 gola.

Mladi sastav Izviđača je ipak pokazao odličnu igru i potencijal svoje ekipe u okršaju s aktualnim prvakom.

Odigrali smo hrabro, uz odličnu obranu. Limitirali smo njihove najbolje igrače, stvarno smo proveli sve ono o čemu smo pričali prije utakmice. Ali tu je trebalo držati koncentraciju 60 minuta, plus imati bolju reakcija s klupe, da bi onda dobili Borca u Banjaluci. Čestitam ekipi jer su pokazali da ima nešto u njima, ovo nije vrhunac onoga što mogu. Sljedeće utakmice će pokazati da nismo slučajno u vrhu, poručio je Čolina.

Već sljedećeg vikenda Izviđač ponovno igra derbi jer im u okviru 13. kola Premijer lige stiže dobojska Sloga, lider prvenstva.

Očekujem isto tvrdu utakmicu, bit će dosta nadmudrivanja. Oni igraju drukčiju obranu, imaju možda najbolja krila u ligi i biće dosta trke. Nadam se da ćemo biti pravi jer tad možemo igrati sa svima. Ipak igramo doma. Stvarno treba bit frajer pa pobijediti Izviđač u Ljubuškom. Nećemo nikome dozvoliti da se tu naigra, poručio je Toni Čolina.

 
index Instagram400x230 youtube