Što vas očekuje na Street Food Festu? Donosimo detalje!

Street Food Fest događaj je koji ne smijete propustiti ovog petka, subote i nedjelje od 17 sati u Parku Sajmište u Širokom Brijegu.

Uz bogat gastronomski program očekuju nas i glazbeni nastupi bendova Who see, Opća opasnost i Silente.

Evo što vas sve između ostalog očekuje:

Na Festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu od 21. do 23. srpnja održat će se četvrti po redu Street Food Fest. Radi se o gastro festivalu koji ima najdužu tradiciju od festivala tog tipa u Bosni i Hercegovini.

Na festivalu će renomirani kuhari predstaviti svoje street food specijalitete, a po prvi put na festivalu sudjeluju čak četiri izlagača iz Širokog Brijega od ukupno dvanaest izlagača, što je ujedno i najveći broj izlagača na ovom festivalu.

Organizatori su i ovaj put osigurali zabavni program u više festivalskih zona:
– Kids corner nudi zabavu za najmlađe posjetitelje: društvene igre uz animatorice, bojanje lica, modeliranje balona, pa čak i nogometna natjecanja uz brojne nagrade.

– Lounge zona nudi zabavu za sve generacije uz opuštenu atmosferu prekrasnog parka Sajmište, na kojoj će se posjetitelji moći izležavati na lazy bogovima i ležaljkama uz ispijanje koktela, a za one željne natjecanja na Jack baru biti će postavljeni i stolovi za stolni nogomet. Ukoliko želite sačuvati uspomene sa festivala i podijeliti ih na društvenim mrežama – organizatori su osigurali besplatno 360 snimanje – potpuno besplatno.

Po prvi put na ovom festivalu biti će prisutni i street art performeri – zabavljači na štakama, žongleri i rigači vatre – koji će sigurno oduševiti sve prisutne.

Još jedan detalj festivala, koji privlači veliki broj gostiju je i glazbeni program, koji je najbogatiji do sada:
Prvu večer festivala svečano otvara Limena glazba Široki Brijeg, iza kojih na music stage by Jägermeister dolazi Who See. Za nastup crnogorskog dinamičnog hip-hop dua publiku će zagrijati mladi glazbenik Tracki, a DJ Mayer će sve držati budnim i rasplesanim do kasno u noć.
Drugu večer festivala na music stage podržan od strane tvrtke Diplomat Tech dolazi nam mladi punk-rock band iz Širokog Brijega Rock trajanja, koji će nas sve zagrijati za nastup banda Opća Opasnost, legendarnog rock banda koji će na našem festivalu proslaviti obljetnicu od trideset godina glazbenog stvaralaštva. Iza nastupa headlinera na scenu stupa DJ Kiiwi.

Treću večer festivala na Music stage by HT Eronet, zabavljati će nas The Splitters, perspektivni band iz Splita koji je na ovogodišnjoj Dori imao zapažen nastup s pjesmom ‘Lost and Found‘, koja je tjednima bila među najemitiranijim pjesmama u Hrvatskoj te dubrovačka pop rock senzacija Silente.

Organizatori su uz podršku sponzora osigurali i 4 nagrade za one najsretnije: smartphone uređaje Samsung Galaxy S23, kao i A14 od istog proizvođača, a tu su još i pršut Lisa i putovanje u Rim. Sve što trebate napraviti je ispuniti glasački listić na kojemu ćete ocijeniti izlagača.

Nakon podrške Veljka Barbierija ovom festivalu, organizatori su najavili da na park Sajmište ovaj put dolazi slavni kuhar Stevo Karapandža (76), kao poseban gost festivala.

Ponovimo još jednom – Street Food Fest će se, kao i dosadašnjih godina, održati u parku Sajmište u Širokom Brijegu od 21. do 23. srpnja, a ulaz na festival je besplatan sve tri večeri.

 
index Instagram400x230 youtube