Zvjezdan Ružić koncertnim spektaklom oduševio na Kravicama

Zvjezdan Ružić koncertnim spektaklom oduševio na Kravicama Ljportal

U subotu je na Kravicama održan jedinstveni glazbeni spektakl „Floating Concert @ Kravica Waterfall“.

Nagrađivani pijanist iz Hrvatske, Zvjezdan Ružić predstavio je svoj solo projekt „Pianotron“ ispod jednog od najljepših vodopada u Bosni i Hercegovini, a koji je uvršten na listu 15 najspektakularnijih kupališta na svijetu.

Može biti slika sljedećeg: 3 ljudi i Iguazú Falls

Prisutni su imali priliku uživati u vrhunskoj glazbenoj produkciji događaja, koncertni klavir u vrijednosti od 200 tisuća eura, led ekrani i koncertni spektakl na plutajućoj platformi. Čovjek Orkestar, kako ga nerijetko zovu, pripremio je pravu glazbenu poslasticu, uz svoje autorske skladbe i dobro poznate svjetske hitove glazbenih legendi u njegovim aranžmanima.

Jedinstveni „Pianotron” je sastavljen od tri instrumenta – klavira, mellotrona i 6 pedala na kojima ovaj jedinstveni umjetnik unaprijed programira zvuk, koji kasnije pokreće udarcem noge. Koliko se god to nemoguće činilo, Zvjezdan sva tri instrumenta svira istovremeno i po tome je prepoznatljiv i jedinstven glazbenik na ovim prostorima.

Tijekom koncerta poznati pijanist Ružić je kroz idealnu kombinaciju autorskih numera te nekoliko njemu posebno dragih, svjetski poznatih hitova glazbenih legendi oduševio prisutne te posebno zahvalio svom dugogodišnjem prijatelju Toniju Kraljeviću za realizaciju ove ideje, potom Ivani Zrimšek Šaravanja te sponzorima Ministarstvu financija ŽZH i ministrici Blagici Leko, Gradu Ljubuškom i gradonačelniku Vedranu Markotiću te J.P. Parkovi i direktoru Nikici Vučiću.

Može biti slika sljedećeg: 9 ljudi

Yamaha Europe specijalno za Zvjezdanov nastup donosi skupocjeni koncertni klavir u vrijednosti od 200 tisuća eura, jer je upravo Zvjezdan njihov službeni umjetnik i brend ambasador za cijeli svijet.  Zvjezdan je vrhunski pijanist što potvrđuje čak pet osvojenih prestižnih diskografskih nagrada Porin te 6 strukovnih nagrada Status Hrvatske glazbene unije za najboljeg jazz pijanistu u Hrvatskoj. Uz brojne suradnje i bogat diskografski raspored, koji je ostvario s istaknutim glazbenicima hrvatske scene, Zvjezdan je do sada publici predstavio čak šest autorskih albuma. U svojoj bogatoj biografiji bilježi suradnju s 2 Cellosom, Massimom Savićem, Josipom Lisac, Tonijem Cetinskim i mnogim drugim glazbenim imenima.

 
index Instagram400x230 youtube