Obavijest o zatvaranju vode u vodonatapnom kanalu na području zaseoka Grabovo Vrilo

Od MZ Vitina dobili smo priopćenje za javnost o zatvaranju vode u vodonatapnom kanalu na području zaseoka Grabovo Vrelo u naseljenom mjestu Vitina.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Mjesna zajednica Vitina obavještava sveukupnu javnost, a posebice mještane naseljenog mjesta Vitina, zaselak Grabovo Vrelo, da će uslijed radova na betoniranju vodonatapnog kanala na području zaseoka Grabovo Vrelo, u dužini 100 metara, koji se proteže uz magistralnu cestu, doći do neophodnog zatvaranja vode u kanalu u dva navrata.

U prvom navratu voda će biti zatvorena od ponedjeljka, 10. 7. 2023.godine, nakon čega će se raditi na betoniranju poda kanala, a nakon završetka radova, voda će biti puštena 16. 7. 2023. godine.

U drugom navratu voda će biti zatvorena od 17. 7. 2023. godine, nakon čega će se raditi na betoniranju stranica kanala. Voda će biti puštena nakon završetka radova.

Radovi bi trebali trajati oko 15-ak dana, ukoliko to dopuste vremenski i drugi uvjeti.

Mjesna zajednica Vitina moli mještane naseljenog mjesta Vitina i ostale koji gravitiraju uz predmetni kanal i koriste vodu iz njega, na razumijevanje i strpljenje, da se tijekom i do okončanja radova prilagode novonastaloj situaciji, te traže alternativna rješenja u svezi natapanja i korištenja vode za vlastite potrebe.“

Izvor: MZ Vitina

 
index Instagram400x230 youtube