Rukometaši Izviđača CO plasirali se na završni turnir Kupa BiH

Istaknuto Rukometaši Izviđača CO plasirali se na završni turnir Kupa BiH

Mlada momčad Izviđača CO večeras je hrabrom igrom u Gračanici sačuvala prednost od osam zgoditaka iz prvog susreta u Ljubuškom i sasvim zasluženo se plasirala na završni turnir Kupa BiH.

Prvi dio utakmice se uglavnom igralo gol za gol. Sve je bilo tako do sredine prvog poluvremena kada domaći odlaze na dva gola prednosti, a u 19 minuti imaju i 8:5. Tada se Izviđač vraća na minimalni zaostatak ali gosti do poluvremena prave prednost od 14:12.

Drugi dio donosi "kontroverznu" utakmicu u svim segmetima.

Domaći su u 45 minuti imali prednost od 18:13, a u 57 minuti i 20:14.

U tim trenucima Gračanica je imala i prednost od tri igrača na terenu, ali Milan Vukšić dvije minute prije kraja postiže zlata vrijedan pogodak, a poslije se ispostavilo i pogodak vrijedan završnice Kupa BiH.

Nakon toga došlo je do nemilih scena na parketu dvorane Luke,  gdje je Stjepana Jozinovića, dotrčavši sa svoje klupe, direktom u glavu nokautirao iskusni Adnan Tufekčić. Suci iznalaze "kontroverzno" rješenje, crveni i plavi karton za Tufekčića, ali i za Miloša Kosa, koji je samo odgurnuo Vladmira Tomića, kada je pokušao zaštiti svog suigrača. 

Na kraju je završilo 22:15 za pirovu pobjedu domaće ekipe.

Mlada momčad Izviđača, iako napadački inferiorna, uspjela je prvenstveno hrabrom igrom u obrani da sačuva prednost iz prve utakmice, te je uslijedilo veliko slavlje u dvorani Luke u Gračanici.

Kup BiH, četvrtfinale:

Gračanica - Izviđač 22:15 (14:12)

RK Gračanica: Bosić, Tomić 3, B.Bosić, Šestan, Radičević, Tufekčić 4, Ćuzović 2, Mehmedović 9, Džinović 2, Pejčinović, Mehmedčehajić, Živanov 2, Dželilović, Musić, Šuša, Perović.

RK Izviđač: Vukšić 5, Alilović 1, Kos, Odak 1, Jozinović 4, Primorac 1, Šoljić 1, Mišetić, Maretić, Miličević, Grbavac, Pavlović, Buntić 1, Muhović 1, Mandić, Lukenda.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 16 Veljača 2020 00:12
 
index Instagram400x230 youtube