Luka Bebek najavio susret NK Ljubuški - NK Kamešnica

U nedjelju, 6. listopada s početkom u 15:30 sati, na stadionu Babovac NK Ljubuški u okviru osmog kola Druge lige - jug ugošćuje NK Kamešnicu, a za najavu susreta izabrali smo Luku Bebeka, jednog od najmlađih igrača koji trenutno igra za seniorsku momčad NK Ljubuški.

"Iznimno mi je drago da se opet u Ljubuškom prva momčada okreće mladim igračima iz vlastitog pogona, a istim je omogućen razvoj u nogometnom i svakom drugom pogledu. Pruća nam se mogućnost igranja za seniorsku momčad, a to je prijeko potrebno za svakog mladog igrača koji ima ambicije da se dokaže u športu" priča pun zanosa mladi Bebek.

"Imamo savršene uvjete za rad i trenažni proces nam nudi kvalitetne treninge, a sve je to već rezultiralo bodovnom zalihom i pozicijom u vrhu ljestvice lige. Ovim putem pozivam sve navijače da dođu u što većem broju na Babovac, te da nas podrže na ovoj i svakoj narednoj utakmici, a posebno bih pozvao sve mlade igrače da dođu trenirat i uživat u najboljoj sporednoj stvari na svijetu", završio je ovaj talentirani igrač NK Ljubuški.

Raspored utakmica 8. kola Druge lige (jug)

osmo_kolo_2_lige_jug.JPG

Ljestvica Druge lige (jug)

 
index Instagram400x230 youtube