Miljan Ivanović najavio derbi susret Gračanica - Izviđač CO

U već rasprodanoj dvorani "Luke", u subotu, 5. listopada s početkom u 19:00 sati igra se derbi trćeg kola Premijer lige za rukometaše, a sastaju se istoimeni domaćin i RK Izviđač CO.

Utakmicu Gračanica - Izviđač CO u ugodnom razgovor za naš portal najavio je lijevi vanjski igrač Izviđača Miljan Ivanović.

"Gračanica je dosta mlada i dobra ekipa, a iskazala se prošle godine kada su bili veliki pretedent za osvajanje titule prvaka BiH, iako su ušli iz nižeg ranga natjecanja. Ekipa je predvođena mladim trenerom Damirom Doborcem, koji ima iskustvo igranja u Bundeligi, te to znanje prenosi na ekipu koja igra brz i moderan rukomet", hvali igru narednog protivnika naš sugovornik i dodaje:

"Na svakoj utakmici su pune tribine i teren je dosta "vruć", te nas očekuje dosta teška i zahtjevna utakmica. Što se tiče naše ekipe, mi treniramo punim kapacitetom i svjesni smo koliko nam je bitna ta utakmica u Gračanici da već na početku lige trasiramo svoj put ka zacrtanom cilju, a to je obrana titule prvaka države", govori ovaj izvrsni vanjski igrač Izviđača.

"Gotovo svaki dan gledamo video, te spremamo taktiku i što je najvažnije želimo tu pobjedu, te se nadam da ćemo uz malo sreće, koja nam je nedostajala u prvom kolu u Doboju, donijeti važna tri boda s gostovanja iz Gračanice. Vidjeli ste u utakmici protiv Maglaja, da Izviđač ima više od jedne postave kvalitetnih pojedinaca, koji mogu odlučiti utakmicu u svakom trenutku, te to je naša nova snaga u ovoj sezoni", završio je Miljan razgovor za naš portal.

Utakmicu možete gledati uživo naći na youtube kanalu WTV Gračanica (LINK).

Poslijednja izmjena danaPetak, 04 Listopad 2019 13:23
 
index Instagram400x230 youtube