Četvrtak, 08 Listopad 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

ŽZH danas broji 22 novozaražene osobe

Iz Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke izvijestili su da je u protekla 24 sata na području Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa testirano 70 osoba, od čega je 9 retestiranih osoba.

'Poljoprivrednik': Ljubušak u plasteniku držao marihuanu

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH su dana 6.10.2020. godine u 10.00 sati, radeći po zavedenoj akciji kodnog naziva „LORD” na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, u mjestu Vitina, grad Ljubuški, kod osobe M.A.(30) u plasteniku iza obiteljske kuće navedenog pronašli dvadeset sedam (27) komada/topova zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana, te je ista na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta i izuzeta.

Mostar: Studenti najavili prosvjed

Ukidanje online nastave, smanjenje školarina, reorganizaciju Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru i punu transparentnost školarina studenti Sveučilišta u Mostaru tražit će u mirnoj prosvjednoj šetnji koju organizatori uskoro najavljuju, saznaje Bljesak.info.

Pretplati se na ovaj RSS feed