Utorak, 06 Listopad 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Ljubušak automobilom udario policajca, još se traga za njim

PU Ljubuški je u petak, 2. listopada u 21.30 sati zaprimila prijavu od strane tridesetdvogodišnjeg policijskog službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, koji je prijavio osobu J.R. (31) iz mjesta Vašarovići, grad Ljubuški, da je u mjestu Hardomilje, zaseok Žabar, grad Ljubuški, upravljajući motornim vozilom marke „Peugeot” model 307, bez registarskih oznaka, napao gore navedenog policijskog službenika prilikom vršenja službenih radnji.

Policija u Vitini zaplijenila marihuanu i speed

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke su radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga u kraćem proteklom vremenskom periodu imali više zapljena opojne droge.

UNDP: Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata za dodjelu bespovratnih sredstava

Objavljen je Javni poziv za podnošenje prijedloga projekata za dodjelu bespovratnih sredstava u svrhu podrške incijativama liderki tijekom COVID19 pandemije u okviru WIE projektne aktivnosti „Liderke u akciji“: Emancipacija i pružanje usluga u sklopu humanitarnih i žurnih praksi u vrijeme pandemije“, koja se provodi kao dio projekta Žene na izborima u BiH (u daljem tekstu WIE), financiranog od strane Vlade Švedske.

„Mi Hrvati“: Poziv na utakmicu Lige nacija Hrvatska - Švedska

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije „Mi Hrvati“ poziva sve svoje članove, a i one koji to još do ovog trenutka nisu postali, na predbilježbu za ulaznice za utakmicu Lige nacija između Hrvatske i Švedske, koja će se odigrati u Zagrebu u nedjelju, 11. listopada 2020. godine.

  • Objavljeno u Nogomet
Pretplati se na ovaj RSS feed