Utorak, 13 Listopad 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Proračun Ljubuškog veći za 436.000 KM

Ljubuški će ponovno mijenjati svoj godišnji gradski proračun. Bit će to drugi put u ovoj godini, a razlog je viša sila, rekli bismo, jer su na djelu izvanredne prilike koje predviđa Zakon o proračunima u FBiH, a koje je donijela pandemija koronavirusa, zbog čega se proračun mora uravnotežiti, piše Večernji list BiH.

  • Objavljeno u Politika

Od iduće akademske godine ukidaju se indeksi na Sveučilištu u Mostaru

Na inicijativu Studentskoga zbora Sveučilišta u Mostaru od iduće akademske 2021./2022. godine ukida se indeks kao javna isprava te će studenti imati studentsku iskaznicu koja će uključivati eIndeks uz ostale digitalne usluge. Zaključak je to sastanka voditelja Centra za informacijske tehnologije doc. dr. Tomislava Volarića i vodstva Studentskoga zbora, v.d. predsjednice Marije Barun i Laure Bogdan, objavljeno je na web stranici Studentskoga zbora.

JU "KŠC" Ljubuški: Predstoje tečajevi, promocije knjiga, izložbe, kreativne radionice...

Besplatni tečajevi engleskog jezika te crtanja i slikanja, akcija besplatnog učlanjivanja u knjižnicu za umirovljenike, akcija "Čitaj i ti" za učenike trećih razreda osnovnih škola s područja Grada Ljubuškog - aktivnosti su u tijeku kojima je JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški obogatila mjesec listopad i time osigurala sadržaje za sve kategorije društva, od najmlađiih do najstarijih.

Pretplati se na ovaj RSS feed