Gabriel Mišetić najavio utakmicu Slavije i Izviđača CO

Gabriel Mišetić najavio utakmicu Slavije i Izviđača CO Handball Club Slavija

U središtu susreta Slavije i Izviđača CO bit će kružni napadač plavih Gabriel Mišetić, rođeni Ljubušak koji će igrati protiv kluba gdje je započeo karijeru i osvojio dvije titule prvaka BiH.

- Sutra igraš protiv „svojih". Kako to doživljavaš?

Priznajem da je pomalo neobičan osjećaj. Na drugoj strani bit će momci koji poznajem, većina njih je moja generacija s kojom sam proveo 10 godina. Trener Čolina je zaista dobro spremio ekipu i vrijedno rade, kako na polju tjelesne spreme tako i tehničkih detalja.

- Na koga posebno morate obratiti pažnju?

Kompaktna su ekipa, puno kvalitetnih igrača može napraviti razliku. Vukšić, Bubalo, Alilović, Kos... u obrani Šoljić i Bebek rade sjajan posao. Tu je i moj rođak Mišetić sa kojim ću raščistiti neke stvari na terenu (smijeh).

- Slavija je loše započela prvenstvo, da li Sokolovi konačno mogu poletiti ka opstanku?

Nismo mi ekipa za podcijeniti, dosta je tu igrača s individualnim kvalitetom. S Lekovićem sam bio suigrač u Izviđaču, radi se o provjerenom rukometašu. Ono čime sam nezadovoljan je moja igra, pogotovo na utakmici u Brčkom. Mislim da sam imao loš nastup, pogotovo u obrani. Činjenica da smo kasno formirali ekipu ne smije nam biti alibi i moramo pružati bolje partije. Protiv Izviđača nemamo šta izgubiti, možemo samo dobiti, bodove i samopouzdanje. Igrat ćemo srcem, a neka pobijedi bolji.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 13 Listopad 2020 16:45
 
index Instagram400x230 youtube