Četvrtak, 28 Studeni 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

'General' otvorio 13. MOFF

Večeras je u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača projekcijom filma 'General' svečano otvoren 13. Mostarski film festival.

  • Objavljeno u Kino

Ždrijeb Euro 2020: Hrvatska čeka skupine i raspored utakmica

U subotu ćemo saznati s kime će Hrvatska reprezentaciji igrati u skupini na Euru 2020. godine. Ždrijeb počinje u 18 sati u Bukureštu, jednom od 12 gradova domaćina ovog neobičnog Eura. U kvalifikacijama smo dobili 20 sudionika EP-a, a još četiri saznat ćemo u ožujku, kada se igraju finalni turniri u Ligi nacija.

  • Objavljeno u Nogomet

Ljubušak, glavni tajnik VM Robert Vidović nazočio gospodarskom forumu u Münchenu

U organizaciji Vanjskotrgovinske komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Gospodarskom komorom Münchena i Gornje Bavarske (IHK), Predstavništvom njemačkog gospodarstva u Bosni i Hercegovini (AHK ), HWK i Bavarskim ministarstvom ekonomskih poslova, Europske poduzetničke mreže, danas se u Münchenu održao Poslovni forum bosanskohercegovačkih i njemačkih gospodarstvenika iz oblasti metalske, auto i elekto-industrije.

Polaganje ispita za pravilnu upotrebu vatrenog oružja u Ljubuškom [Obavijest]

Obavještavaju se kandidati koji su prošli obuku i dobili potvrdu o urednom pohađanju obuke u KIWI-ŠPORT d.o.o Ljubuški, a podnijeli Prijavu za polaganje ispita o osposobljavanju za pravilnu uporabu oružja i poznavanju propisa o oružju i streljivu da će se provjera znanja iz prve nastavne cjeline „ Zakonska regulativa” i druge nastavne cjeline „ Rukovođenje i gađanje vatrenim oružjem” održati u petak, 29.11.2019.godine u 12:00 sati, u KIWI-ŠPORT d.o.o. Ljubuški.

Pretplati se na ovaj RSS feed