Ponedjeljak, 14 Listopad 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Održan prvi susret polaznika tečaja crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, izuzev redovitih svakodnevnih aktivnosti, u svome nastojanju da oplemeni kulturno-društveni život na području Grada Ljubuškog, upriličavanjem brojnih raznovrsnih kulturnih i sportskih manifestacija, akcija, tečajeva i dr., na kojima nastoji zastupiti sve kategorije društva, nakon uspješno održana dva ciklusa tečaja, organizira iznova besplatan tečaj crtanja i slikanja za članove knjižnice – učenike osnovnih škola od 6. do 9. razreda te odrasle.

Što se to nudi na tržnici u Ljubuškom? [foto]

Jutrošnji posjet tradicionalnoj manifestaciji "Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje" bio je povod da se s Trga dr. Franje Tuđmana uputimo nekoliko metara dalje do tržnice i "bacimo oko" na ono što su prodavači izložili.

Odobren zahtjev za izuzeće dva vozila vezano za slučaj ubijene djevojke pronađene u rijeci Studenčici

Tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije zaprimilo je Prijedlog policije o izuzimanju jednog vozila s područja te županije koje je operativno interesantno za slučaj ubijene 19-godišnje djevojke Lane Bijedić iz Mostara, dok se drugo vozilo, koje je također zanimljivo za ovaj slučaj, nalazi na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), potvrdio je za Fenu županijski tužitelj Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

Pretplati se na ovaj RSS feed