Održan prvi susret polaznika tečaja crtanja i slikanja u Knjižnici Ljubuški

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, izuzev redovitih svakodnevnih aktivnosti, u svome nastojanju da oplemeni kulturno-društveni život na području Grada Ljubuškog, upriličavanjem brojnih raznovrsnih kulturnih i sportskih manifestacija, akcija, tečajeva i dr., na kojima nastoji zastupiti sve kategorije društva, nakon uspješno održana dva ciklusa tečaja, organizira iznova besplatan tečaj crtanja i slikanja za članove knjižnice – učenike osnovnih škola od 6. do 9. razreda te odrasle.

Večeras je u Knjižnici Ljubuški održan dvosatni tečaj za polaznike prve grupe učenika od 6. do 9. razreda osnovnih škola.

Podsjećamo, besplatni tečaj za učenike osnovnih škola od 6. do 9. razreda održavat će se predstojeća tri mjeseca ponedjeljkom i srijedom s početkom u 18 sati, dok će se pak isti za odrasle polaznike upriličavati utorkom s početkom u 18 sati.

Naime, posrijedi je treći ciklus tromjesečnog besplatnog tečaja crtanja i slikanja, na kojemu će polaznici učiti osnove crtanja i slikanja te proći većinu crtačkih i slikarskih tehnika, od crtanja olovkom, ugljenom, kredama i bojicama, pa do slikanja temperama i akrilom.

72531735_2582198012008947_4964304551415906304_n.jpg

Tečaj će voditi magistrica slikarstva Ivana Pavlović.

Po okončanju tečaja bit će upriličena izložba radova nastalih na istome. Ujedno, polaznici će svoje radove, na temu Adventa/Došašća, prezentirati svekolikoj ljubuškoj javnosti već u prosincu.

 

 
index Instagram400x230 youtube