Odobren zahtjev za izuzeće dva vozila vezano za slučaj ubijene djevojke pronađene u rijeci Studenčici

Tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije zaprimilo je Prijedlog policije o izuzimanju jednog vozila s područja te županije koje je operativno interesantno za slučaj ubijene 19-godišnje djevojke Lane Bijedić iz Mostara, dok se drugo vozilo, koje je također zanimljivo za ovaj slučaj, nalazi na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), potvrdio je za Fenu županijski tužitelj Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

- Riječ je o najmanje dva vozila, s tim što se jedno od njih nalazi na području ZHŽ-a, a drugo na području Hercegovačko-neretvanske županije, tako da će sve što je vezano za drugo vozilo ići preko Tužiteljstva HNŽ-a - kazao je Aničić.

Dodao je kako su vozila operativno zanimljiva u smislu izdvajanja prilikom pregleda video snimaka.

- Tužiteljstvo je izdalo odobrenje koje je zajedno s prijedlogom o izuzeću vozila upućeno prema nadležnom sudu. U slučaju izdavanja naredbe suda ono bi moglo biti izuzeto u tijeku sutrašnjeg dana - potvrdio je tužitelj.

Podsjetimo, beživotno tijelo ubijene 19- godišnje Mostarke Lane Bijedić pronađeno je 6. listopada u rijeci Studenčici kod Ljubuškog.

 
index Instagram400x230 youtube